LIZZ DANIELS

a Lizz Daniels Låve collaboration with Lucy E Johnson - in English or Norwegian

Sommeryoga med Lucy

og litt yogafilosofi - 4-ukers kurs


4 lørdager:
17. aug., 24. aug., 31.aug. & 7. sept.
fra kl. 10:00 - 13:00


NOK 950


Yoga undervisning på norsk

Maks: 10 deltakere

Sted:

Lizz Daniels Låve

Ulaveien 84

3280 Tjodalyng

Påmelding:  Lucy Johnson

Program

10:00 -11:30

Yoga


11:30 - 12:00

Yoga filosofi – med fokus på 1. steg av yoga, “Yamas” (universelle løfter)


12:00 - 13:00

Lunsj (vegetarian soup with side dishes)


Vennligst ta med din egen yogamatte.

Yoga undervisning på norsk (og eventuelt engelsk)

“Yoga is like music: the rhythm of the body, the melody of the mind, and the harmony of the soul create the symphony of life.”

B.K.S. Iyengar

Light on Life

Lucy E Johnson

Lucy kommer fra England og flyttet til Norge i 2012. Hun har gjort yoga siden 1998 og ble internasjonalt sertifisert Iyengar Yogalærer i 2016.


Lucy har en dyp interesse for yogafilosofi og har også skrevet to bøker - den første, "Yoga and Self-Enquiry", vant to priser.


Hennes nylig utgitte bok "Meditation for the Modern Yogi" fokuserer på den praktiske anvendelsen av yogafilosofi i meditasjonspraksisen.


Lucy er også veldig takknemlig for senior yogalærere som hun har lært mye av, inkludert Brigitta Tummon og Dean & Rebecca Lerner.


Iyengar Yoga?

Yogasystemet kjent som Iyengar Yoga ble skapt og utviklet for over 75 år siden av Yogacharya B.K.S. Iyengar.


Mr. Iyengar viet livet sitt til utviklingen av sin tilnærming til yoga, basert på de tradisjonelle åtte steg av yoga som ble undervist for over 2500 år siden av Patanjali.


Mr. Iyengar mente at yoga er mer enn bare en fysisk disiplin - det er også en kunst, en vitenskap og en filosofi, som han utviklet med dette i tankene.


Iyengar Yoga er tilgjengelig for alle aldre og alle kroppstyper. Den er kjent for sitt fokus på presisjon og timing. Regelmessig utøvelse av Iyengar Yoga integrerer kropp, sinn og følelser.

Et verdensomspennende, standardisert instruksjonssystem skiller Iyengar Yoga fra andre metoder. Sertifiserte Iyengar Yoga Teachers (CIYTs) gjennomgår streng opplæring og evaluering for å få sertifiseringen sin.


Bare CIYT-er har lov til å beskrive undervisningsmetoden deres som Iyengar Yoga. CIYT-er er opplært til å gi klare demonstrasjoner av hver stilling.


Gjennom dyktig instruksjon og praksis lærer elevene å trenge utover den fysiske kroppen til de indre kosas (lagene) av sinn, energi og ånd, og oppnå vitalitet, klarhet og ro.


Iyengar Yoga er en kraftig og sofistikert disiplin som kan praktiseres i alle stadier av livet. Fordelene er vidtrekkende og vil hjelpe utøveren i alle aspekter av dagliglivet.